Home
Zachte vloeren
Harde vloeren
Houten vloeren
Laminaat
Trappen
Showroom
Links
Portfolio
Raambekleding
Contact

 

Raambekleding

 

Er zijn allerlei soorten raambekleding. Van klassiek tot modern en alles wat daar tussen zit.

Er zijn veel meer soorten raambekleding dan een mooie lap stof die je  aan een rails of roede hangt. Er zijn ook rolgordijnen,  vouwgordijnen, enz.

Voor een wat strakker interieur zijn er ook jaloezieën, paneelgordijnen en nog veel meer.

 

Overgordijnen geven een warme uitstraling en zijn er in allerlei soorten en designs. Zo is er altijd wel een stof te vinden die bij u past.

Het mooie van vouwgordijnen is dat je die vaak ook van dezelfde stof kunt laten maken als de overgordijnen en er dus goed mee kan combineren.

Vouwgordijnen zijn een relatief goedkope oplossing. Er kan een zeer strakke maar ook een klassieke uitstraling mee gecreëerd worden en ze geven de ruimte een warme sfeer. Het zonlicht wordt gefilterd en de hoogstaande zon word buitengesloten.

Rolgordijnen bestaan al heel wat jaren, maar de fabrikanten gaan wel degelijk met de tijd mee. Vele kleuren en designs zijn er tegenwoordig in overvloed, waardoor ze voor een vrolijk en speels effect zorgen.

Plissé gordijnen zijn ook van stof gemaakt en hebben het opvallende kenmerk dat ze zigzag lopen en zorgen voor een  elegante en een mooie uitstraling in de ruimte. Ze zijn in principe overal toe te passen en in iedere ruimte is er de mogelijkheid om voor Plissé gordijnen te kiezen.

Er zijn natuurlijk nog veel meer soorten raambekleding en daarmee combinaties mogelijk. Kom gewoon een keer langs en kijk wat de mogelijkheden zijn. Zo kunnen wij ook een beetje meehelpen de sfeer te bepalen in uw woning of bedrijfspand.